A legtrendibb barátod

Miami 40

A kedvenc helyed lesz a kertben. Garantáltan a lezöldebb ragyogás!

Ismerd meg a Miami 40-et, a luxus és stílus egyesített mesterművét a műfű világában! Ez a műfű nem csupán egy egyszerű látványelem, hanem az elegancia és a minőség szimbóluma. A Miami 40-et a legmagasabb minőségű PE monofilament szálak alkotják, amelyek garantálják a tartósságot és a természetes megjelenést. A gyökérzóna pedig tovább növeli az autentikus hatást és a stabilitást.

A Miami 40 fűszálsúlya 1.705 gramm négyzetméterenként, és teljes súlya 2.670 gramm négyzetméterenként, biztosítva a luxus és a komfort érzetét éveken keresztül. A 40 mm-es fűszálak pedig magasabb fűmagasságot kínálnak, így még valósághűbb megjelenést biztosítanak.

Ez a kiváló minőségű műfű az elegancia és a tartósság tökéletes ötvözete, és ráadásul 8 éves garanciával rendelkezik, hogy biztosítsa a nyugodt és gondtalan használatot. Fedezd fel a Miami 40-et, és tedd kertedet vagy teraszodat igazi luxuskörnyezetté!

Prémium fűszálmagasság
A legexkluzívabb műfüveink egyike
8 év garancia
Fűszerkezet: 100% PE monofil PP gyökérzónával Fűszálsúly: 1.705 gr/m² Teljes súly: 2.670 gr/m2 Fűszálmagasság: 40 mm Garancia: 8 év
Böngéssz a legjobbak között

További prémium füveink

Építsük meg együtt az álmaid gondozásmentes kertjét!

Menük

Bemutatótermünk

Szeged
Kálvária sgt. 87.
IDŐPONT FOGLALÁS SZÜKSÉGES!

Elérhetőség

info@fuvarazs.hu